17 فروردین 1399 / تربت حیدریه

فراخوان دفتر نماینده منتخب مردم شریف تربت حیدریه، زاوه و مه ولات

فراخوان#

فراخوان دفتر نماینده منتخب مردم شریف تربت حیدریه، زاوه و مه ولات

باسمه تعالی

ظرفیت های انسانی با ارزش ترین سرمایه یک شهر است و آبادانی و توسعه، بدون مشارکت فرهیختگان و نخبگان و شخصیت های توانمند و با تجربه ، امکان پذیر نیست.


ما در نظر داریم تا با راه اندازی کارگروه های تخصصی در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و علمی - پژوهشی، همه جوانان نخبه و با انگیزه، فرهیختگان، کارآفرینان، نخبگان و صاحبان فکر و اندیشه اهل شهرستان های تربت حیدریه، زاوه و مه ولات را از اقصی نقاط ایران اسلامی و حتی همشهریان مقیم خارج از کشور ، به یاری بطلبیم .


بدینوسیله از همه عزیزانی که خود را در یکی از کارگروه های زیر دارای ظرفیت، تجربه و تخصص می دانند دعوت می کنیم تا مشخصات و نیز خلاصه ای از سوابق خود را به هر یک از طرق ذیل، اعلام فرمایند .

ثبت نام

فیلم راهنمای ثبت نام

کارگروه ها منطقه ای

کارگروه ها

شما می توانید از بین این کارگروه ها حداکثر در چهار مورد اقدام به ثبت نام نمایید.

کارگروه های اصلی

کارگروه آموزش و پرورش

کارگروه علوم، تحقیقات و فن‌آوری

اجتماعی و سازمان های مردم‌نهاد

کارگروه آب و انرژی

کارگروه صنایع و معادن

کارگروه فرهنگ و هنر

کارگروه کشاورزی و دامداری

کارگروه عمران و شهرسازی

کارگروه درمان و بهداشت

گردشگری و میراث فرهنگی

کارگروه حقوقی و قضائی

کارگروه سیاست خارجی و روابط بین الملل

کارگروه های منطقه ای

کارگروه زعفران

کارگروه پسته و خشکبار

کارگروه ابریشم و نوغانداری

کارگروه توسعه روستایی

کارگروه استارتاپ ها و کسب و کارهای نو

کارگروه عدالت، شفافیت و مبارزه با فساد

کارگروه جوانان

کارگروه GIS و آمایش منطقه ای

کارگروه فرهنگ عمومی و شعائر اسلامی

کارگروه زنان و خانواده

کارگروه تجارت و بازرگانی

کارگروه سرمایه گذاری

توضیحات

توضیحات

موارد مورد نیاز و مورد توجه هنگام ثبت نام را حتما مطالعه بفرمایید.

  • ۱ -
    این کارگروه ها، مجموعه ای از فرهیختگان و صاحب نظران و فعالان مرتبط با موضوع هستند که به عنوان بازوی مشورتی نماینده، در خصوص طرح ها و لوایح مطرح در مجلس و نیز ارائه ایده و راهکار جهت طرح در کمسیون های مجلس به نماینده یاری می رسانند.
  • ۲ -
    کارگروه ها در مورد مسائل منطقه و حوزه انتخابیه اعم از بررسی نقاط ضعف و قوت و تهیه نقشه راه و ارائه راهکار های نو در جهت پیشرفت و توسعه و بهبود شاخص های مرتبط ، به بحث و تبادل نظر پرداخته و بعنوان بازوی مشورتی و تخصصی نماینده در راهبردهای کلان و مسائل اجرایی شهرستان های حوزه انتخابیه، تاثیر گذاری می نمایند.
  • ۳ -
    تفاوت کارگروه های اصلی و کارگروه های منطقه ای در تمرکز آنها بر موضوعات ملی و منطقه ای است و ورود هر دو نوع کارگروه ها در همه مسائل مرتبط، بلامانع است.
  • ۴ -
    هر فرد می تواند حداکثر دو کارگروه اصلی و دو کارگروه منطقه ای را انتخاب نماید که البته بهتر است با توجه به تجارب، تخصص و علاقه مندی خود، حداکثر یک کارگروه از هر کدام را انتخاب نماید.
  • ۵ -
    هر فرد می تواند علاوه بر ثبت نام خود، چنانچه فرد و افرادی را می شناسد که شایستگی حضور در کارگروه های مزبور را دارند، می تواند نسبت به ثبت نام آنها اقدام نماید البته با توجه به اینکه شماره تماس ارائه شده بعنوان کد شناسه فرد محسوب می گردد، بایستی شماره های تماس متفاوت بوده، حتی المقدور شماره شخصی فرد ثبت نام شده باشد.
  • ۶ -
    دفتر نماینده بر اساس رزومه و سوابق افراد ثبت نام شده در هر کارگروه، بین ۱۰ تا ۱۵ نفر را انتخاب و بعنوان اعضای اصلی کارگروه اعلام می نماید. سایر افراد ثبت نام کننده به طرق دیگر در مباحث کارگروه ها، مشارکت خواهند داشت.
  • ۷ -
    علاوه بر اعضای حقیقی هر کارگروه، مدیران منطقه ای نیز بعنوان اعضای حقوقی در کارگروه ها عضویت خواهند داشت البته بیشتر تاکید بر استفاده از ظرفیت های غیر دولتی است.
  • ۸ -
    شیوه برگزاری جلسات کارگروه ها، شیوه تنظیم دستور جلسات و سایر مسائل مرتبط بعد از راه اندازی کارگروه ها، تعیین و اعلام خواهد شد.
  • ۹ -
    عضویت افراد مقیم خارج از کشور نیز در کارگروه ها مغتنم و بلامانع است.
24
تعداد کارگروه ها
240
ثبت نام شدگان
5
تعداد مناطق

فرم ثبت نام

تصویر ترجیحا کم حجم و با کیفیت متوسط باشد.